penyakit malass dah datangg.....aku dalam bluesss...

Friday, August 14, 2009

Hari Jumaat, 1:48 pagi (waktu Mesia: 6:48 pagi)


Assalammualaikum....


haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......dah lamerrrr gilerrrrrrrrrrr tak update blog aku nie.....cam tajuk aku tue.......kemalasan nak update blog datang menyerang!!!!.....hahahha.....

Dalam beberapa bulan nie....ader jugaklah beberapa event yng berlaku kat sini.....so aku akan kumpulkan sekali kat post aku nie.....n besday aku pada 22 Julai ari tue.....tambahlah lagi satu umor aku nie haa.....but i think im not that old.....hahahha.....perasan!!!!...so....aku tepekkan gambar2 yang berlaku kat sini k...

*** time nie ader pertandingan mewarna sempena Hari Keputeraan DYP Agong...my son amir beriya nak masuk brtanding wlpn tak layak lagi...janji nak kaler jugak katanyer...but its good for him though....hehehhe.....


*** and our guest for that event was Datuk Sheikh Muszaphar Shukor...our angkasawan...hensem gak dier nie dari dekat....hehehehehe...on that day dier story ttg pengalaman dier masa kat angkasa leps tue...n later that night ader dinner kat Consulate....


*** Nie event a week after rasenyer...we'll Ladies Perwakilan (wives diplomate) buat farewell dinner kat Puan Salmi....cos dier ngan husband (Consul Pendidikan) dh habis dah posting kat Jeddah nie n going back to Malaysia......bestnyerr dapat balik Malaysia....well my turn lambat lagi....lagi 2 thn beb!...dinner nie kat Asia Restaurant (famous restaurant kat area Jeddah nie)....



*** well...nie lah happy faces wives diplomate kat Jeddah nie.....semua ader kerjaya masing2...but kena dtg sini cos ikut husband bertugas.....nak buek camno.....kenalah ikut walaupun jauh....actually masing2 muka rindu nak balik Malaysia tue....hehhehehe.....including me.....hahhaa....

*** PM (Najib) n wife dia (makcik Rosmah)....selamba jer aku panggil cmtue....heheheh...ader dtg buat official visit kat sini....sambil buat umrah ngan jumpa rakyat Malaysia kat sini....tapi sori takder gambar cos tak bawak kamera.....heheheh....

*** aku baru beli baju nfc....tak pernah2 join maner2 fc sblm nie....tetiba lak leh tersesat kat Nubhan FC...siap beli baju lagi nie....hahahha....aku ingat aku nak pakai time rayer nanti lah...hahahha....


*** ooh yer....kenal ngan kikey (ajk nfc)...sape2 yang nubies tue gerenti kenal....eventhough just sms ngan sembang kat forum.... best sembang ngan dier....hopefully dpat jumper dier n the geng nanti biler balik raya nie.....

***thanks to kikey....petang on 26th july ari tue...dpat cakap kat phone ngan nubhan....yipee...hepi gilerrr....selama nie dok tgk kat utube jer show dier....nie dpat dgr suara lagi...oklah tu kan bagi aku yang nun jauh nie...balik raya nie nak jumpa dia n orang2 kuat nfc tue...insyaAllah....

so....aper lagi erk....rasernyer tu jerlah kot....sambil dok kire hari aku nak balik raya kat Malaysia tahun nie....hepi ader....risau pun ader gak....yerlah dengar kat Malaysia makin ramai kena H1N1 nie....tapi tawaqal jerlah....kuasa Allah....harap2 segalanya selamatt... oklah nanti aku update lagi jika penyakit kemalasan aku tue tak dtg menyerang....hahhahaha....

2 comments:

mary said...

Hi! This is Mary from Philippines. Just dropping by to say you have an excellent page. Keep it up! Please check out this site http://maryrosetudio.blogspot.com/ and follow me. Thank You!

lina said...

thank u mary...so nice of u...yup, i will...thank u for dropping by...