-CuCi MaTa & MaLaM MeSrA 1 MaLaYsIA.....

Sunday, December 27, 2009



haiii everybadiehhh!!!...



alhamdullillah.....my son Muiz dah baik dari demam....syukur segalanya dalam keadaan baik...n lps jer dia dah baik...me n my hubby bawaklah dia ngan his bro jalan2 cuci mata kat area Jeddah nieh.....actually arituh nak pegi tgk Laut Merah n jalan2 sekitar pantai...konon nak tengok sunset larr but my hubby tersilap jalan larr pulakk......sampai2 jerk dah gelap...n angin pon agak kuat....so kitarang tak singgah pon just pusing2 jer....after that singgah sekejap kat Manarat..bazaar yang agak famous jugak kat area Jeddah...beli sandal Muiz n coklat kat hero2 aku tueh....here some of the pics....


downtown Jeddah waktu malam


my heroes happy faces @ Manarat Bazaar



lps beli coklat @ Al-Nukaly, femes coklat brand kat arab nieh...


and esoknya on 25th of Dec 09...Consulate Jeneral of Malaysia ada organize one event called Malam Mesra 1 Malaysia n at the same time also farewell to Dato' Ghazali, high level officer from International Development Bank (IDB).....ramai gak yang dtang like Kelab Malaysia Jeddah (KMJ), Nurses, Malaysian's Students, Pramugari-pramugari (FA) from Al-Wafeer Air & ramai lagi....time cenggini jer lah kan all Malaysians can berkumpul n berjumpa.....makan2....sesi fotografi...karaoke....n majlis pon habis sekitar dalam kul 12 camtue....

our Consulate Jeneral Malaysia, Jeddah


Dato' Ghaz tgh bagi ucapan...byk btul amanat dia...time nie mata aku mengantok n
perut tgh lapar....hehehe..:p



Pegawai-pegawai & Isteri Diplomat Malaysia


okehhh.....cam besa...kiter jumpa lagii...daaaaa....



***hehehe.....i'm sooo.. happy....got my new baby...Nokia N97 mini...i called it 'kiastrawberi'...dah lama dah pakai my LG tueh...dkt 3 tahun jugak...still elok lagik...aku takkan jual or trade in ker aper...saja simpan buat koleksi...leh tukar2...:P

















2 comments:

as hasma said...

oowoww...aku kejauhan..salam 1 malaysia ina..

lina said...

hehehe.xpe...best lagik dok Malaysia..:)