Rindunyerrr kat Malaysia..

Thursday, April 23, 2009

Assalammualaikum..hai.. (Pukul 1.50 petang: waktu di Jeddah, Arab)


hari nie hari ke-4 aku buat blogging...masih terkial-kial lagi...apapun usaha harus diteruskan...

hari nie hubby cuti...dekat sini hari cuti adalah hari Khamis & Jumaat...relax sikit bila hubby cuti...boleh tolong kemas rumah...heheheh..:):)..tapi my hubby memang rajin...kadang2 tolong mandikan si amet tue..cayangggg..


hari nie takder projek nak buat...just lepak2 kat rumah jer kot...maybe just tgk movie yang hubby download dari youtube....dapatlah jugak tgk drama kat TV3 and Astro...Konsert AF7 pun leh tgk..tapi lewat sikitlah.....

Alhamdullillah...bila duduk kat sini dapatlah merasa buat umrah ngan pergi ke Madinah....kalau dari Jeddah ke Mekah, drive dalam 1 jam dan dari Jeddah ke Madinah dalam 4 jam....perasaan tak tau nak cakap camner..macam2 rasa ada...syukurr..kalau ada rezeki teringin jugak nak ajak mak, abah and mama (my mother-in-law) datang sini sementara kitarang semua ada nie...insyaAllah...

bila cakap pasal family nie...rindunyerrr rasa kat malaysia tue...kalau nak balik pun maybe end of this year..balik cuti..tapi lambat lagi...aaahhhhh!!!!!....malam tadi register kat Nubhanfc (nubies)...minat kat Nubhan lah pulak...hehehhehe....yang penting sore dia sedap didengar...leh layan gitu..

oklah...see ya in the next post..

1 comments:

*..~FaZz~..* said...

salam..kak lina..,
mesti seronok kan duk sane..hehe..
lupe nak knlkan diri..
saye nubies gak.. lam forum pkai nickname yna..salam